Malteco

Malteco Ron Rum har sitt ursprung i Panama men att de har en Guatemalsk stil på sin rom. De rika sockerrörsplantagerna i landet gör, till skillnad från de metoder som används i andra sydamerikanska länder, att MaltecoRon Rom tillverkas av färskpressad juice av sockerrör och inte med hjälp av sockermelass. Denna dyrbara lymfa destilleras på låg höjd och hälls upp på ekfat. Ekfaten flyttas därefter till en höjd av 2 500 meter. Vid denna höjd är det svalare klimat, fuktigt och den sekulära skymningen sker mycket långsamt, vilket gör åldrandet mer naturligt.


ska%cc%88rmavbild-2017-08-23-kl-12-54-19

Från Malteco

Malteco Ron 10 Year Rom
40.5 %

Ett destillat som skapats för att uppfylla de människor som engagerar sig i lagrad Rom. Med en intensiv bärnstensfärg, där dess doft domineras av en delikat vaniljdoft med tydliga blommiga toner med trä accenter. Idealet för denna 10-åriga MaltecoRon är dess mjuka smak, utmärkt blir den med ett stänk av päronjuice . Tack vare dessa funktioner, går det rika utbudet av dess dofter och smaker mycket väl med att skapa drinkar beredd med cola och eller  fruktjuicer.

malteco_10-anni_70cl

Malteco Ron 15 year Rom
41.5 %

En intensiv njutning, skräddarsydd för de människor som vill ha en unik och riktig upplevelse. Hur ska det smaka? Häll upp en liten mängd av denna rom i ett ballongglas. Titta först och främst på den djupa bärnstensfärgen, känn dess doft: en balanserad aromatisk komplexitet blandat med en fin socker och kanel arom. Gör dig ingen brådska med att smaka den. Uppskatta alla dess aromatiska dofter & utsökta blandning. Testa gärna denna rom med mörk choklad.

malteco_15-anni_70cl

Malteco Ron 20 Year Rom
41 %

Det utmärkta resultatet av en destillation, åldrande och urvalsprocess utan jämlikar. En rom lämpad för meditation, tyvärr med begränsad produktion för att vara strikt, få fram det bästa av denna rom, servera den i ballongglas. I smaken en söt, balanserad, ihållande, mycket rund smak. Dess intensiva doft domineras av toner med kryddor, tobak, trä och rostade ekfat. Denna rom måste man »smutta« på för att kunna uppskatta varje nyans. En rom med klass för dem som vill uppleva ett ögonblick av stor intensitet. Sublime med en god cigarr och små glaserade frukter och choklad.

malteco_20_70cl


Skriv ut Producentinfo