Gulden Draak 9000

gulden draak 9000

Fakta

Beskrivning

Efter 25 års av succé med Gulden Draak, som är en trippel, lanserar man nu en kvadruppel. Detta innebär fyra gånger så mycket malt som i en belgisk lager.
Otroligt rik och komplex, mindre söt karamell, torrare och brödigare i stilen än vanliga Gulden Draak.

Inbjuder till riktigt komplexa smakkombinationer, pröva gärna till grönmögel ost, patéer och ostron.

van Steenberge

Sedan 1295 har Augustine Friars bryggt Augustijn öl i sitt kloster i Gent. För närvarande produceras Augustijn av Van Steenberge Brewery i Ertvelde, som har byggt upp ett internationellt gott rykte.

Idag är Paul Van Steenberge (II), son till Jozef och sonson Paul Van Steenberge (I), de styrande i bryggeriet. Han gick in i familjeföretaget 1978 och 1985 tog över ledningen från sin far. Under de senaste tio åren har mer än 10 miljoner euro investerats i bryggeriet Bios - Van Steenberge och antalet anställda har fördubblats. Ett nytt datorstyrt Brew House byggdes 1993. 1995, ett vattenreningsverk installerades som garanterar maximal biologisk och kemisk vatten renhet. 1997 installerade man en ångpanna och under 2000 kom en ny malt kvarn och förpackning linje.

Allt detta görs för att kunna fortsätta att serverar utsökt kvalitetsöl till våra många uppskattade kunder, både inhemska och utländska, långt in i framtiden.