Robinson Brewery

Frederic Robinson Ltd – Började brygga 1838 i Stockport. Är idag ett av Englands största familjebryggerier och ägs fortfarande till 100 % av familjen. Idag drivs bryggeriet av den sjätte och sjunde generationen av Robinsons.


Robinsons Family Brewers

Från Robinson Brewery

Iron Maiden Trooper Bitter, Pale Ale
Bobec, Cascade, Goldings 4.7 %

Djup och gyllene med driv av citrus, bröd, karamell och apelsinskal. Krispig med en mjuk och behaglig munkänsla.

 

im-trooper-2

Old Tom Strong Ale Ale, Barley Wine
8.5 %

Denna klassiska Engelska Barley Wine har vunnit otaliga utmärkelser under årens lopp. Old Tom är djupt rödbrun i färgen och har en vinös doft tillsammans med malt och mörka frukter. I munnen är den full av karaktär, maltig och har nästan en portvinskänsla. Old Tom har en lång värmande eftersmak. En öl som skall njutas av och tillsammans med ost eller choklad. Det är inte konstigt att Old Tom anses vara en av Englands bästa “Old Ale’s”.

989085

Trooper Light Brigade Öl
%

Art.nr: 81514

Trooper Light Brigade är en Golden Ale framtagen av Iron Maidens sångare Bruce Dickinson tillsammans med Robinson Brewery. 

Humlesorterna Chinook och Golding ger en fruktig stil med toner av citrus och grapefrukt. En välbalanserad Ale med en rund och lång eftersmak.

För varje såld flaska Trooper Light Brigade så går ca 50 öre till hjälporganisationen Help For Heroes.

Organisationen Help For Heroes ser till att drabbade krigshjältar och deras familjer får en chans att hitta tillbaka till en större mening i livet. Det kan handla om rehab träning, psykisk vård, ekonomiskt stöd eller annan typ av välfärd.

Under de senaste 10 åren har denna organisation hjälpt över 17000 individer och deras familjer.

 

Bottle Image


Skriv ut Producentinfo