Marble Brewery

Ett bryggeri från Manchester som med olika metoder producerar öl av hög kvalitet. Marble Brewery började brygga 1997. Tänket grundar sig på en betoning på råvaror av hög kvalitet, ständigt framåtsträvande samt en idé att skapa öl som folk vill dricka och prata om. Bryggeriet har vuxit och är idag en anläggning där 12 olika fat huserar. Alla öl är naturliga, opastöriserade och ofiltrerade. Det kan vara lite grumligt men gud vad de smakar bra!


images

Från Marble Brewery

Chocolate Marble Porter
5.5 %

Chokladmalt ger ölet sitt ökända namn. Det är faktiskt så att brygden hamnar i mittenriket av en stout och en porter. En mjuk, rik och kraftfull öl med en fast ryggrad av bitterhet. Kaffe och lakrits aromer kommer från chokladmalten, här finns nyanser av sötma med en lång bitter finish.

Marble-Chocolate

Dobber IPA IPA
5.9 %

Den största Marble Ipa:n är Dobber. Mörk guldfärgad IPA med Nya Zeeländsk humleprofil med mjuka karaktärer av kex som bas samt mer fruktiga karaktärer. Den här ölen ger och ger utan att be om förlåtelse.

Marble-Dobber

Earl Grey IPA IPA
6.8 %

Denna IPA är bryggd på Marble Brewery i samarbete med Brouwerij Emelisse, Kamperland, Holland. Fyllig och aromatisk med spänd bitterhet och honungslik textur.

Marble-Earl-Grey

Lagonda IPA IPA
5 %

En ren, humlestinn IPA som levererar citrus, frukt och en lång krispig finish som är ett resultat av användandet av sex olika sorters humle.

Marble-Lagonda-IPA

Manchester Bitter Specialöl
4.2 %

Öl producerade efter Mancunian standards. Läskande syrlig med en bitter touch. Mycket citrus och grapefrukt med torr finish.

Marble-Manchester-Bitter


Skriv ut Producentinfo