Founders Pale Ale

Pale_Ale_bottle

Fakta

Beskrivning

Ett ypperligt bevis för Cascade på flaska. Denna medelfylliga Pale Ale har en uppfriskande citrussmak och en distinkt blommig humlearom. Mycket på grund av det aggressiva tillsättandet av humle under jäsningen. Ni kommer att märka en viss maltig sötma med en balanserad humlefinish. Perfekt att njuta av när som helst, var som helst.

Founders Brewing Co.

Grundarna Mike Stevens och Dave Engbers hade båda fasta jobb när de bestämde sig för att jaga sina drömmar och starta ett bryggeri. De tyckte att om man ska leva livet, ska man leva det utan ånger. Deras filosofi lyder: "Vi vill inte brygga öl för massorna. Vi brygger för oss.

Founders Brewing Co har utvecklats till ett av de bästa bryggerierna i USA. De har legat topp fyra i världen på Ratebeer.com de senaste  åren i rad (4:a år 2010, 2: a 2011 och 2012, 3:a år 2013) Founders vann fyra medaljer vid 2010 World Beer Cup, två medaljer på 2010 Great American Beer Festival och en medalj vid 2012 World Beer Cup. According to The Daily Meal the #1 brewery of the 50 Best Craft Breweries in America. Läs mer här. 

Helt enkelt ett av världens absolut bästa bryggerier.