Founders Mango Magnifico

beer_219170

Fakta

Beskrivning

Ytterligare en härlig fruktöl  från Founders, denna gång med smaken mango samt med en nyans hetta från Habaneros från Michigan. 

Denna öl har en tropisk söt smak av mango men den nyans av hetta som tränger sig igenom bryter det söta på ett oerhört snyggt och aptitligt sätt. Passar alldeles utmärkt att avnjuta nu när vi går mot varmare tider.

 

Founders Brewing Co.

Grundarna Mike Stevens och Dave Engbers hade båda fasta jobb när de bestämde sig för att jaga sina drömmar och starta ett bryggeri. De tyckte att om man ska leva livet, ska man leva det utan ånger. Deras filosofi lyder: "Vi vill inte brygga öl för massorna. Vi brygger för oss.

Founders Brewing Co har utvecklats till ett av de bästa bryggerierna i USA. De har legat topp fyra i världen på Ratebeer.com de senaste  åren i rad (4:a år 2010, 2: a 2011 och 2012, 3:a år 2013) Founders vann fyra medaljer vid 2010 World Beer Cup, två medaljer på 2010 Great American Beer Festival och en medalj vid 2012 World Beer Cup. According to The Daily Meal the #1 brewery of the 50 Best Craft Breweries in America. Läs mer här. 

Helt enkelt ett av världens absolut bästa bryggerier.