Clown Shoes

Clown Shoes handlar om att ha kul och dricka riktigt bra öl, se ratebeer!

Founded in December 2009 by beer lovers trying to make work fun again, Clown Shoes has been redefining what craft beer should be. We strive to add our own little creative twists on under-represented styles and styles in need of change.


Clown Shoes Circular Logo

Från Clown Shoes

Clown Shoes Blaecorn Unidragon Imperial Stout
11.5 %

Bryggd med en ofantlig mängd malt kombinerat med en aggressiv amerikansk humle. Ölet är kraftfullt och komplext, som gjort för att lagras. Rökigheten är subtil men närvarande och den blandas angenämt med rika, mörka smaker.

 

beer_153352

Clown Shoes Clementine White Ale Wit
6.0 %

En Belgisk Wit smaksatt med clementine, apelsin-zest och lite koriander. Fantastisk sommaröl med balanserad lågmäld humle-profil. Njut på egen hand eller till matiga sallader, skaldjur och lättare asiatisk mat.

cs-clementine

Clown Shoes Galactica IPA IPA
Galaxy, mfl 8.0 %

En ren och snygg IPA med bra bett i beskan. Välbalanserad/lätt maltkropp. Behaglig humlebeska i eftersmaken. Torrhumlad med Galaxy (vad annars?). 8% gör den till ett mellanting mellan IPA och DIPA.

Passar perfekt för Hop-heads och till amerikansk mat.

Galactica

Monastic Belgian style IPA Belgian IPA
Amarillo, Columbus, Simcoe 7,0 %

En mycket fräsch Amerikansk Belgo-IPA med en bra maltbas, tydlig apelsin/passionsfrukts arom/smak och en behagligt läskande beska. En balanserad öl där alla delar får utrymme. Ölet är bryggt med belgisk jäst som främjar de fruktiga aromerna. En riktigt kalasig allround öl. Passar till smakrika fisk och skaldjursrätter så väl som till grillat.

Detta är samma öl som Tramp stamp, dock med nytt namn och etikett.

1046029


Skriv ut Producentinfo