Legendariska gäster från Founders och Sierra!

Founders på Bishop Arms

Hej alla beerlovers!
Glöm nu inte boka in ett besök på Bishop Arms Folkungagatan under veckan. Det finns ett fåtal platser kvar till provningen på onsdag där Bob Kaiser och ”Cellar Master” Jason Heysteck kommer hålla hov. 495 kronor för en kickass flight med 7 olika brygder. Bland annat den så eftertraktade ”KBS” och briljanta Devil Dancer. 
När: Nu på onsdag kl 18.00. 

Anmäl dig på
folkungagatan@bishopsarms.com
eller 08-641 88 90

Bishop kommer från onsdag och under hela mässan servera elva(!) kranar med olika öl från bryggeriet. Det blir också skönt barhäng varje mässdag, Bob och Jason kommer att eskorteras från mässan till Folkungagatan för att där socialisera med Bishops gäster. Det ryktas om ”KBS” på en av kranarna. 
Det blir med andra ord en riktigt bra vecka.

Sierra på O´Connor´s

Bara för att Stockholm Beer avslutas på lördag betyder inte det att de kringliggande eventen upphör. En riktig pärla för alla Sierra Nevada frälsta kommer inträffa på O´Connor´s i Uppsala den 10 oktober. Steve Grossman, ”Brewery Ambassador” för bryggeriet, kommer hela vägen från Chico, Kalifornien.
Upplägget är följande. Mr Grossman kommer avnjuta en afterwork bira från 16.00 för att sedan ha en sittande provning 18.00. Sex olika öl kommer att provas i kombination med sex olika smårätter. En extrem prisvärd provning som går loss på ynka 285 kronor. Ett begränsat antal biljetter kommer säljas så skynda och fynda. 
Läs mer här

Annars hoppas jag att vi ses ute på mässan. Sväng förbi någon av våra fyra montrar och avnjut bärs eller annan dryck av yppersta klass.
/Jesper