Ett vardagligt 12-pack med handtag

Hej!

Helgen bjuder på härliga och krispiga sensommardagar. Det är nu vi ska ut i skogen och plocka allt den har att erbjuda. I vanlig ordning ska picknickkorgen packas och varför inte då ta med lite god dryck. Founders All Day IPA finns nu i en smidig förpackning för helgens alla aktiviteter. Den är varken tung eller stor och innehållet är en smakrik öl med låg alkohol.
När ni sen tillagar något gott av all svamp ni plockat rekommenderar vi Merlin Dark Lager. Ni kan använda den som ingrediens, matlagningskamrat eller som måltidsdryck, your choice!

Founders All Day IPA (88361) 19,90 kr/st
Lättdrucken, clean och smakrik. Enkel och stabil med inslag av grapefrukt, tallbarr, korn och tropisk frukt.
96 p Ratebeer

Merlin Dark Lager (1605) 14,90 kronor
En klart prisvärd burk med mycket karaktär. Perfekt till en gryta eller annat mustigt krubb. Lite rostat kaffe, torkad syrlig frukt och choklad i arom och smak.

Vi vill påminna er att inte missa våra uppkommande event:

24/9 Camden vs Mohawk på The Flying Elk.

Möjlighet att prova bryggarnas samarbete Camden vs Mohawk på fat samt massa annat gott. Från 17.00.

27/9 Häktet

För er som inte orkar eller kan ta sig ut till mässan kommer Matte köra en liten schysst tillställning i vinbaren på Häktet lördagen den 27:e september mellan 17.00-20.00. Öl som kommer finnas till förfogande är bland annat Flying Dog, Camden, Clown Shoes och Founders. 

1/10 Founders på Bishop Arms Folkungagatan

Founders Brewing Co på Bishop Arms Folkungagatan den 1:e oktober 18.00. Provning med väl utvalda öl. Det kommer finnas 40 platser till provningen för kuvertpriset 495 kronor (sju sorters öl).

Trevlig helg!
/Jesper